HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.11. 11:40 gferi

Hype: Leakelték az új Lenovo IdeaPad A10-et

Még a hivatalos bejelentés előtt feltöltötték oldalukra a PDF használati utasításokat a Lenovo-s urak, ami bizony egy kezdő Androidos laptop/tablet kombó használatát tanítja meg nekünk.

Természetesen pontos specifikációkat is kapunk ezáltál, a kütyüben egy négymagos Rockchip processzor fog dolgozni, 16 vagy 32GB háttértár mellett, VGA-s előlapi kamerával és mindezt egy 10.1 colos csomagban.

lenovo-ideapad-a10-leak.jpg

Ahogy a képen is látható, a "tabletet" nem lehet majd levenni a billentyűzetről, viszont ki tudjuk fordítani az egész verklit (bár nem teljesen, hogy rendes tabletet kapjunk), így a billentyűk helyett ujjainkkal irányíthatjuk a (képek alapján ocsmány gyári UI-el felszerelt) Android 4.2-t, 

Power-usereknek tehát annyira nem ajánlott ez a gép, viszont Anyunak, Huginak annál jobb, mivel Androidos Chrome-hoz még szerencsére nem lehet letölteni szmájlis toolbarokat így nem kell majd háromhavonta előszednünk a (kizárólag boltban, magyar készpénzért vásárolt, eredeti) Windows-telepítőnket.

Ár és még egy kép a tovább után!

Mindezt az árcédula is mutatja, néhány német viszonteladó honlapján 250 birodalmi ájróért listázták az A10-et, így ez a verkli messze a legolcsóbb Lenovo lesz.

Figyelj, karácsonyi ajándéknak szerintem teljesen korrekt.

lenovo-ideapad-a10-leak-2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: laptop lenovo kezdő android a10 tablet ideapad leak


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr785563037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása