HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2014.10.16. 22:15 KNAkos

Will.I.Am leleplezte okosóráját, a Puls-t

william_2014_135-730x409.jpg

A zenész/vállalkozó bemutatta az általa tervezett megálmodott, valamint a "i.am+" által forgalmazott okosórát, melyre amikor elsőre ránézünk, azt kívánjuk, bárcsak maradt volna a zenélésnél. A készülék nem igen hasonlít egy órára, inkább egy karkötőre. 3G csatlakozást biztosít, mely a social neworking-et, navigációt és emailezést hívatott az ember csuklójára vinni. Érdekessége, hogy egy hajlított 2 collos kijelzővel érkezik majd.

william.gif

Egy erősen módosított Android Wear oprendszer fog futni rajta, és a Nuance hangasszisztense segíti a felhasználót mindennapjaiban. Telefonunkkal összekötve hívásokat is indíthatunk róla. 

william_2014_45-730x409.jpg

A motorháztető alatt egy Snapdragon processzor fog dolgozni, melyet 1 giga RAM támogat, továbbá kapunk 16 GB tárhelyet is. Az akkuidő 5 óra (:'D), bár azt állítják, hogy egy óra alatt 100%-ra feltölthető lesz majd. 

Korlátozott ízléssel rendelkező olvasóinknak sem kell aggódnia, mivel lesz arany-piros fröccsöntött cseszlovák műanyag kivitel is: 

william_2014_147-730x409.jpg

Megjelenés a karácsonyi szezon előtt várható, az árról nem közöltek pontos információt.

Szólj hozzá!

Címkék: bejelentés óra will i am william okosóra smartwatch i.am+


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr1006800867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása