HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.11.05. 22:50 KNAkos

Érdekes: Az LG G Flex tényleg Flex!

A G Flex elég erős válasz volt a Samsung Galaxy Round-ra, sokkal racionálisabban közelítette meg a hajlított telefon koncepcióját. A Round rossz irányba van hajlítva, és teljesen szolíd a szerkezete. Érdekes módon az LG készüléke nem csak, hogy másfelé görbül, ráadásul HAJLIK is! Kering az interneten egy videó, amin valaki nyomást gyakorol a hajlított telefonra, aminek következtében az kiegyenesedik. Attól nem kell félnünk, hogy zsebünben is meg fog hajlani, ugyanis igen nagy nyomás kellett az akció végrehajtásához. A "Flex" név tehát többet jelent, mint azt sokan gondoltuk.

A funkció nem váltja meg a világot, de figyelemre méltó, hogy mik vannak manapság. 


1 komment

Címkék: funkció videó lg g flex hajlítható


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr425616966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2013.11.06. 21:58:04

"A Round rossz irányba van hajlítva, és teljesen szolíd a szerkezete."

Nem tudom, hogy valami engol eredetiből lett fordítva, vagy csak a rosszul "újrahonosodás" újabb példája - de a "szolíd" magyarul nem azt jelenti, hogy "tömör, merev, kemény, merev", mint az angol "solid" (mint melléknév).

Bocs, nem fikázok, nem trollkodom, és tudom, hogy ez mellékes dolog itt - csak ez a vesszőparipám :(

bio
süti beállítások módosítása