HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.29. 09:44 KNAkos

Hír: Végre valami új a telefonpiacon: a Motorola Lego telefon

Emlékeztek még a Phonebloks-ra? Szuper elképzelés, nagy visszhang, sokan beszéltek róla. Sajnos azonban nyilvánvaló volt, hogy nem egy könnyen megvalósítható tervről van szó. A mai napon azonban a Motorola leleplezte "Projekt Ara"-ra hallgató tervét, ami pont a moduláris telefonon alapul.

ara.pngA cég egy olyan rendszeren dolgozik, ahol a telefonnak van egy fundamentuma, amire külsős gyártók készíthetnek különböző hardver komponenseket. Tegyük fel, hogy a Canon egy rendes tükörreflexes fényképezőt szeretne mobilra gyártani. Az ember csak magával hordozza a kiegészítőt, ha kell, rápattintja a telefonra és lövi a fotót. Nagyon egyszerű, nagyon praktikus. A telefonok kicsit olyanok lehetnek ezáltal, mint a PC: Mindenből azt használsz, amire szükséged van.

ara2blogpost.png

A Motorola amúgy pont a Phonebloks-al fog szövetkezni, hogy kidolgozzák a koncepciót. A cég szerint a modulok bármik lehetnek: billentyűzet, óriási akksi, akár pulzus mérő is. Én teljesen be vagyok sózva! Ti mit gondoltok?

Szólj hozzá!

Címkék: telefon motorola lego modul phonebloks összerakható


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr125604314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása