HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2012.04.03. 18:00 gferi

Tag Heuer Racer - Ha a Dolce melegítő magában nem lenne eléggé paraszt

tagheurerracerdantetktk.jpg

Végre elérkezett az ideje a 100%-os parasztságnak. Aki úgy gondolja, hogy a Dolce&Gabbana arany melegítő és X6 kombó nem lenne eléggé bunkó, annak a Tag Heuer új telefonjára van szüksége. A gyártó szerint a dizájnt GT és Forma 1 versenyautók ihlették, ezért olyan nélkülözhetetlen anyagokból készült a telefon háza, mint például titánium és karbon. És a maximális parasztság érdekében szerintem a Tag Heueresek biztos belegravírozzák a telefon árát a karbon hátlapba, ami majd 2800 tisztességes euró körül lesz belőve.

Viszont említésre méltó azért, hogy a hivatalos leírás szerint erős hardver fogja futtatni a legújabb Android verziót.
Az eddigi dizájnermobiloknál ugye mindig az volt a divat, hogy egy alsó-középkatogóriás telefonhoz csinálnak egy szép külsőt, a telefon felső részére feldobják a márkajelzést oszt szevasz.
Bár pontos specifikációkat majd csak a júniusi megjelenéskor fogunk szerintem kapni a svájciaktól, én kiindulok abból, hogy  egy legalább kétmagos processzor fogja futtani az Ice Cream Sandwichet. Ennél alább még a legnagyobb bunkók sem fogják adni.

Íme pedig a reklámfilm:

Szólj hozzá!

Címkék: luxus tag heuer luxustelefon ice cream sandwich


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr704361039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása