HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.23. 13:36 KNAkos

Hír: 2014-től a Tesla Model S-en Google Chrome fog futni

Nem gondoltam volna, hogy egyszer autókkal kapcsolatban is operációs rendszerekről, szoftverekről fogok tudni írni, kedvenc autóm azonban még ezt a vágyamat is kielégíti.
touchscreen.jpg

Szeretjük a Teslát, mert A) az első és egyetlen használható elektromos autót gyártja, amivel nagyobb távot is meg lehet tenni egy töltéssel, B) nem habozik innovatív megoldásokat vinni autóiba, mint például egy 17 collos multitouch érintőkijelzőt. Ezzel a kijelzővel csak az a gond, hogy a rajta futó szoftver nem valami részletesen kidolgozott, és bár elég folyékony, elég akadozásmentes, vannak hibái. A cég ezt a hibát jövőre orvosolja, és megújítja a rajta futó szoftvert. Az amúgy Linux alapú gépen egy Android szimulátort terveznek futtatni, az új böngésző pedig a Google Chrome lesz. Ezen használhatjuk majd a Web Appokat, amiknek tárházát külsős fejlesztők bővíthetik majd. 

Szólj hozzá!

Címkék: google web tesla s model android app chrome


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr925595674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása