HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.22. 13:40 gferi

Hír: Itt a Nokia első tabletje!

A mai napon jelentették be a Nokia World-ön, Lumia 2520 névre hallgat és úgy néz ki mint egy átlagos Lumia, amit felnagyítottak 10.1 colos méretre. Apropos 10.1", a kijelző természetesen FullHD-zik és Gorilla Glass 2 védi, viszont ami ennél érdekesebb, hogy akár 650 nit-es fényerőre is képes (állítólag), ami azt jelentené, hogy még szoláriumba is vihetnénk és gond nélkül tudnánk Instagram-ra fotókat lőni és szétfilterezni.

A készülék további specifikációi:

- négymagos, 2.2Ghz-es Snapdragon 800 processzor
- 2GB RAM
- 32GB háttértár
- 6,7MP-es hátsó / 2MP-es első kamera
- 8000mAh-s akksi
- 4G/LTE

Egészen jól hangzik, főleg a 8000 mAh-s akksi, és az egészet 499$-ért akarják fogják árulni. Ebben az árban természetesen nincs benne még a Nokia Power Keyboard, amely 2USB portot, billentyűzetet és (na most kapaszkodjatok) még egy akksit tartogat számunkra, amely extra 4 órával hivatott meghosszabbítani a tablet üzemidejét. Ez a kis extra majd 149$-ért lesz megvásárolható.

Tényleg nagyon pofásan hangzik, viszont a Nokia-nak sikerült megoldania, hogy egyetlen egy darabot se adjanak majd el belőle: ugyanis Windows RT-t futtat a kütyü, ez pedig azt jelenti, hogy akármilyen szép és jó a hardver, az egyszerűen a kutyának sem kell majd. De ebben nem szeretnék különösebben belemenni, akit érdekel a tegnapi "rövid" Microsoft/WinRT/Win8/WP8 véleményem az ide nyomjon, he!

lumia2520.jpg

A megjelenésre még várnunk kell egy kicsit, de elvileg még 2013-ben meg fog érkezni, de hozzánk ki tudja mikor jön (ha jön egyáltalán). Mint már észrevehettétek ugye, hardveresen csak ez az egy kivitel lesz, viszont a színek között majd bőven tudunk választani, lesz itt kék, fehér, piros, satöbbi satöbbi. Az ár 499$, akit tehát érdekel, olvasson minket tovább, ahogy több infót kapunk az itthoni megjelenésről, egyből írunk!

3 komment

Címkék: bejelentés nokia world megjelenés tablet lumia 2520


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr465592290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

swGuru 2013.10.23. 13:52:02

Kacagjál, sokan vártak arra, hogy végre a Nokia adja ki az RT-s tabletjét. Egyébként, ha a szakmám nem iOS-hez kötne,tabletből csak ilyet vennék.
süti beállítások módosítása