HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.10. 20:09 dew-ree

Hír: Október 15.-én jön a Nexus 5 és az Android 4.4 KitKat

Habár a hír még csak meg a CNET UK tette közzé, de csak idő kérdése és meg kell jelennie a hivatalos közleménynek is. A Nexus 5-ről már majdnem mindent tudunk. Az új OS-ről még nem írtunk, de nem is nagyon lehet mit, nincs semmi hivatalos informácio az új feature-ökről.

A Google célja az Android KitKat-el, hogy minnél több emberhez el tudjon jutni ez a frissítés. Elvilegben 512 MB RAM is elég lesz a futatásához, így rengeteg készüléket tudnak majd updatelni a felhasználók. Első körben mint mindig most is a Nexus-ok fogják megkapni a frissítést, utána fogja szép lassan a többi gyártó is elérhetővé tenni készülékeihez elfucserált skin-jeikkel megspékelve. Tehát, a dátum: Október 15. Kiváncsian várjuk!


kitkat.png

Szólj hozzá!

Címkék: bejelentés update android nexus Google KitKat


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr435562397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása