HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2014.10.16. 21:02 dew-ree

Itt az iPad Air 2 és iPad mini 3

Az Apple ma megtartotta ebben az évben nagy valoszinűséggel az utolsó keynote-ját és sok más mellet bemutatta a legújabb iPad családot is. 

Itt az iPad Air 2 és iPad mini 3. Míg a drágábbik modell teljesen új lett addig a mini csak egy ráncfelvarrást kapott. Mind kettő tablet megkapta a kötelező touch ID homegombokat. (Ezt az újlenyomat felismerő rendszert már ismerhetjük iPhone-okból) A mini ezt leszámítva nem változott.

 

ipadair2b.png

A szokásossá vált gyorsabb processzor és grafikai gyorsító mellet (A8X) az iPad Air 2 magájénak tudhatja a világ legvékonyabb tabletje címét is. Mindössze 6.1 mm vastag (ez a szó itt elég viccesen hangzik). Tehát, kettő darab iPad Air 2 egymásra rakva vékonyabb mint a legelső iPad volt. Hogy mennyire vékony?

ipad.gif

Ennyire. Grafikus teljesítménye pedig 180 szorosa. SZÁZNYOLCVAN!!! Sok arab és orosz olvasónk örömére peddig a szürke/fekete és fehér/ezüst szinek mellet már arany változat is kapható.

ipadair2a.png

Az árak maradtak. 16 Gb esetén az iPad Air 2 499$, az iPad mini 3: 399$. Tároló kapacítást növelve pedig 100 dolláros lepcsőfokok vannak, ezt 64 illetve 128 Gb-ra lehet feltornászni. Ami jó hír hogy a tavalyi iPad Air árát 399$-ra és a régi retinás minit 299$-ra csökkentették. Ezek így nagyon jó áron lesznek kaphatóak nem csak Apple viszonylatban. 

Nem nagyon tudtuk elképzelni, hogy lehet vékonyabb tabletet csinalni a SONY Tabelt Z-nél. Úgy néz ki ez Cupertinoban most sikerült. Látatlanban is biztosak vagyunk abban, hogy az iPad Air 2 most az eggyik legjobb tablet a piacon. 

Szólj hozzá!

Címkék: apple bejelentés kütyü 2014 tablet ipad


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr636800535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása