HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.20. 11:42 KNAkos

Hír: A Google kiküldte a meghívókat - SEMMI Nexus 5?

nexus5.png

Az elmúlt két napban kimentek a meghívók a Google Október 24.-én tartandó eseményére, de nyomokban sem tartalmaznak információt arról, hogy szó lesz a Nexus 5-ről. A meghívó alapján a telefon, vagy a KitKat helyett a cég a Google Play Store-ra fókuszál majd.

A meghívóban következők szerepelnek:

"Join us for a night out with Google Play”

aztán

 “Music, movies, games, and a special performance by Capital Cities,”

Úgy tűnik, nem csinálnak nagy felhajtást az új harvernek és szoftvernek, a hype jelenleg akkora a telefon iránt, hogy, ha ma bejelentik, hogy holnaptól kapható, azonnal elfogynak a készletek. Ugyanakkor furcsa lenne, ha a cég nem mutatná be valamilyen event keretében az új zászlóshajóját. A sok leak-nek köszönhetően már többet tudunk a Nexusról, mint valaha, úgyhogy lehet, hogy csak beengedik majd az újságírókat egy hands on-ra, és ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: google meghívó bejelentés event 5 nexus


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr895589267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása