HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.18. 10:28 dew-ree

Hír: Pár órára megjelent a Nexus 5 a Google Play Store-ban

Sikerült a keresőóriásnál még egy bakit csinálniuk a Nexus 5 hivatalos bejelentése előtt. Véletlenül, egy pár órára, az online boltban a mostani Nexus 4 helyett már az 5-ös volt látható:playstore.png

Most már tényleg minden kiderült a telefonról, csak a megjelés dátuma nem biztos, most éppen október 28.-ról beszélgetnek az emberek. Itt vannak tehát a most már biztosra vett specifikációk:

Ár: 349 USD (!) - ismételten ez lesz a legjobb ár-érték arányú telefon a piacon

Processzor: Snapdragon 800 - ami az egyik legerősebb a piacon lévő chipsttek között. 4 magos és hozzá társul egy Adreno 330-as GPU, úgyhogy a teljesítményre senkinek sem lehet panasza.

2GB RAM

16/32 GB flashmemória (nem bővíthető)

1920X1080 , tehát Full HD, 4,95"-os kijelező

8 mp-es hátoldali kamera optikai képstabilizátorral(!) + 1,3 mp-es előlapi kamera

2300 mAh-os akksi, amit mostmár akár vezeték nélkül is tölthetünk. Várhatóan egy egész napot bírni fog, de sokkal többre ne szamítson senki.

Az Android legfrisebb, még meg sem jelent, 4.4-es változatával fog érkezni, reméljük finom lesz a KitKat, bár az ikonok továbbra sem tűnnek valami konzisztensnek...

nexus5.png

 

Szólj hozzá!

Címkék: google 5 android Nexus Lg


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr625583582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása