HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.28. 09:38 KNAkos

Hír: Itt a Livescribe Smartpen 3, toll a jövőből

ku-bigpic_1.pngNem áldozol a géppel jegyzetelés oltárán? Az a típus vagy, aki kézzel szeret jegyzetelni? Mégis szeretnéd digitálisan is tárolni a jegyzeteidet? Tetszenek a baromi menő kütyük?

A Livescribe új Smartpen 3-ját neked találták ki!

A kütyüt összekötheted az iOS készükékeiddel, Bluetoothon (nem wifin, mint az előző szériát) és nincs más dolgod, mint írsz. A jegyzeteid azonal megjelennek a kütyüiden, a tollban egy mikrofon is található, úgyhogy hangot is tudsz rögzíteni. Mindezt egy gyönyörű, Mont Blanc design-hoz hasonlító tollal. 

ku-xlarge.png

A funkciók közé tartozik még, hogy ha szeretnéd, felismeri az írásodat, és rendes gépelt szöveggé változtatja azt. Ha mondjuk egy dátumot írunk le, azonnal menti az iCal-ba. Ha egy helyszínt, azonnal nyitja a Maps-ot. A jegyzeteket rögtön konvertálhatjuk PDF-be, küldhetjük fel Dropboxba, vagy emailben valakinek. Ezeket ugye nagyjából tudja a Galaxy Note ceruzája is, azonban itt tényleg papírra írunk, nem egy kis üvegkijelzőre.

Ha elnyerte tetszésedet, novembertől juthatsz hozzá 150 dollárért (itthon kb 43.000 forintért), vagy ha nagyon burzsuj vagy, 200 dollárért (60.000). Az utóbbi ár tartalmaz egy 50 oldalas jegyzetfüzetet, valamint egy bőr tokot a tollhoz.

ku-xlarge_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bluetooth jegyzet 3 írás felismerés pdf toll livescribe smartpen


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr245602571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása