HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.22. 23:46 dew-ree

Hír: Itt vannak az új iPad-ek!

Ma este, itthoni idő szerint 19 órakkor kezdődött az Apple keynote-ja, amin többek között bemutatták az új iPad-eket. A nagyobikk model, 20%-al vékonyabb, 28%-al könyebb és összesgében térfogata 24%-al csökkent. A 468 grammos súlyával és 43%-al keskenyebb oldalsó kávájival méltó viselője új nevének. iPad Air. Megkapta az iPhone 5s-ből ismerős 64-bites A7+M7-es prcesszorokat, csak valószínüleg magasabb órajelen ketyegnek majd, nem volt szükség A7X-re. A sok-sok pletykával ellentétben ujjlenyomat olvasó NINCS benne és sajnos, nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire sajnálom, de nincs belőle arany, csak fekete/szürke és fehér/ezüst. 


Az iPad mini, pedig egyszerűen megkapta majdnem egy az egyben az iPad Air hardverjét, csak kijelzője kisebb. Tehát: 

- 7.9"-os retina kijelző  (2048X1536) 
- 64 bites A7+M7 prosesszorkombó
fekete/szürke vagy fehér/ezüst színben lehet majd kapni

ku-xlarge-2.gif

Minden más maradt maradt a régi csak az árképzés változott némileg és mindenki nagy meglepetésére NEM tűnt el a kínálatból az iPad2. Valahogy így néz ki:

ipadárak.png

Ebből szűrjön le magának mindeki amit akar, amit nem igazán fogok megérteni, hogy kik fognak iPad2-őt venni retinás mini helyett. Aki egyetlen ésszerű okkal elő tud állni ami miatt a kináltban mardt a lassan 3 éves iPad2 ilyen borzalmasan magas áron, az fogalkozzon inkabb az AIDS ellenszernék a feltalálásával, ha már ennyire okos. 

Aki várt az iPad-ek frissítésre, igazán nem lehet oka panaszra. Az iPad Air-t november 1-től lehet majd megvásárolni (Magyarországon is!!!), a retinás minket pedig majd valamikor novemberben. A rendezvényen a táblák mellet még szó esett az új Darth Vader Mac Pro-ról, iLife és iWork updatekről és az új OSX Mavericks-ről is. Mavericks review-val még a héten jelentkezünk.

Szólj hozzá!

Címkék: apple mini bejelentés air ipad


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr275593296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása