HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.21. 15:00 KNAkos

Hype: Jön a Nokia saját iPod-ja?

Szivárognak már pletykák a Nokia táján is, nemrég az új Lumia Tabletről láthattunk fotót, most pedig egy egészen érdekes feltételezés vetette fel a fejét. Eszerint a Nokia holnap bemutat egy szuperkicsi mp3 lejátszót is, NFC/Bluetooth párosítással, micro-USB-vel, kevés funkció gombbal az oldalán, mindezt a megszokott "Lumia színekben". Az @evleaks szerint a készülék neve Nokia Guru lesz, és valahogyan így fog kinézni:

nokia-guru.pngSzemfülesebb olvasóink valószínűleg azonnal felkiáltanak: Ez gyakorlatilag egy iPod Shuffle! Valóban sok hasonlóságot mutat a két kütyü, azonban a Finnek készüléke igen csak kecsegtető lehet azoknak, akik vezetéknélküli fülessel akarják használni, vagy okostelefonjukkal párosítani a lejátszójukat. 
Fura azonban, hogy a Nokia egy olyan piacra akar pont most beszállni, ami az Apple mutatói szerint lefelé ágazóban van, melynek szerepét hamarosan teljesen átveszik okostelefonjaink. Holnap mindenről lehull a lepel!

1 komment

Címkék: mp3 pletyka nokia bluetooth lejátszó guru nfc lumia


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr35590885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darth Zed 2013.10.22. 10:13:17

"vagy okostelefonjukkal párosítani a lejátszójukat."

Létezik ennél haszontalanabb funkció? Egy zenelejatszóhoz egy másikat csatlakoztatni?
Tömegeket látok amint rohannak a boltokba...
süti beállítások módosítása