HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.14. 09:46 KNAkos

Hype: Kiszivárgott az LG G Flex, a következő hajlított kijelzős telefon

A hajlított kijelzős telefonok felesleges hype-járól már írtunk, úgy látszik, hogy most minden gyártó meglovagolja ezt a témát. Következő jelentkezőnk a témában az LG, aki egy inkább egy görbe tabletet, mint telefont mutatott be. A készülék ugyanis 6 collos. Az Engadget által kiszivárogtatott képeken remekül látjuk, hogy a másik koreai cég hogyan vág bele az új mániába:

lg-gflex-eng-1381714998.jpg

Érdekesség, hogy ez más irányban, sokkal értelmesebben van meghajlítva, mint a Samsung Round és, amennyiben a végleges termék hasonlítani fog a kiszivárgott renderekre, egy sokkal esztétikusabb telefont kapunk. A kérdés már csak az, hogy a "Flex" név azt is jelenti, hogy a készüléket valamennyire hajlítani is tudjuk majd, vagy ez is fixen így lesz görbítve. Egyéb specifikációkat nem tudunk, kiváncsian várjuk a kész terméket.

g-flex-02-1381714937.jpg

(Fura lesz, ha mindenki ilyen banánnal a fején fog telefonálni. - a Szerk.)

Szólj hozzá!

Címkék: képek lg flex 6 kijelző görbe coll kiszivárgott hajlított


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr205567601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása