HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.14. 14:31 dew-ree

Hír: Majdnem hivatalos a HTC One Max - de már mindent tudunk róla

Ugyan a HTC még nem mutta be hivatalosan a One család legújabb tagját, már minden adat kiszivárgott a keszükékről és most még egy pár gyári(nak tűnő) fotót is kapunk a telefonról.

htcmax2.png

A Max külsőre egy felnagyított változata a sima One-nak. Kijelzője hatalmas 5,9" lett megtartva a 1080p felbontást, a telefon külseje most is aluminum boritást kapott, annyi különbséggel, hogy levehető a hátlapja és memóriáját bővíteni lehet egy akár 64 Gb-os micorSD kártyátval. 217 gramjával és 10.3 mm-es vastagságával nem lehet a telefonok balerinájának nevezni, de hát az emberek között is ritkán látni 2,20 m magas hölgyeket balettáncolni. A telefon Sanpdragon 600-as processzornál maradt a fejlettebb 800-as helyett, ehhez 2 Gb RAM-ot is kapunk. A keszüléket várhatóan 2 napig is tudjuk majd használi egyetlen töltéssel, amiről a 3300mAH-os akksi gondoskodik.

Az Apple iPhone 5s ujjlenyomatolvasójával, úgy néz ki, megint csak egy új divathullámot indított útjának. A One Max-on a kamera alatt kapott helyet az érzékelő, aminek szintén a log-in feleadatok felgyorsítását a lefgőbb célja. 

Android 4.3-al fog érkezni a telefon, melynek tetjén a HTC saját sikinje, a Sense 5.5 fog lovagolni. A taiwaniak megint egy drága felsőkategóriás keszüléket dobnak piacra és ismételten megfeletkeznek a középkategóriáról, ami miatt mostanában veszteséges a cég. Erről bővebben ITT olvashattok. 

A mobilt elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek jobban bejött a sima One az S4-nél, csak nagyobb kijelzőre vágynak.

htcmax3.png

Szólj hozzá!

Címkék: mobil htc one android max specs phablet


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr875567878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása