HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.13. 01:47 gferi

Hír: PC-s játékok streamelése és játszása tévén?

Az elmúlt egy-másfél évben körülbelül 679, 200-250 dolláros Android-os "játékkonzol" került a piacra, gondolok itt az OUYA-ra, GameStick-re, PlayMG-re, GamePop-ra, meg tudja a halál, milyen neveket találtak ki a cégek a különböző termékeikre. A legnagyobb baj ezekkel a kütyükkel, hogy mindegyik nagyjából ugyanazt tudja: HDMI-n keresztül rácsatlakoztatjuk tévénkre, kezünkbe vesszük a kontrollert, amit kapunk hozzá, és játszunk vagy kontentet streamelünk a Play Store-ból vagy YouTube-ról. Néhánynak van saját Store-ja optimalizált appokkal, másnak nincs, de ez még talán az őket leginkább megkülönböztető jelző. 

Viszont amit egyik sem tud, az a PC-ről való streamelés, illetve a játék irányítása a konzollal vett gamepaddel. 
Erre talált gyógyírt a Mad Catz, akik a hamarosan megjelenő, 250 dolláros M.O.J.O. konzolukat ugyan eleinte úgy hirdették, hogy bizony ez majd fog tudni PC-s játékokat streamelni, ám ezt a pontot hamar eltávolították és onnantól kezdve nem voltak hajlandóak a témáról beszélni.

Most úgy tűnik megváltoztatták véleményüket, mivel a hivatalos sajtóközlemény szerint "rövidesen a hivatalos launch után", azaz várhatóan az első nagyobb update-tel ez a funkció is elérhetővé válik majd.

Minket mindenesetre nagyon érdekel, elvégre tudnánk úgy FIFA-zni meg FarCry-ozni tévén, hogy nem kell hozzá "drága" konzol. Ahogy kapható lesz itthon a M.O.J.O. (amúgy nagyon idegesítő korrektül leírni), mi mindenképpen tesztelni fogjuk!

mad-catz-mojo-product-photo-061-655x324-1381508306.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: konzol android mad mojo catz


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr95565579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása