HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.10. 18:43 KNAkos

Hír: Pantech Vega Secret Note - minden ami trendi, egy telefonban

A Pantech nem állított fel különböző szűrőket, nem végzett kutatásokat, hogy mi kell és mi nem kell egy okostelefonba. Nagyvonalúan legyintettek és beleraktak mindent.

pantech-vega-secret-note.jpgKezdték azzal, hogy beleraktak egy ujjlenyomat-leolvasót, más koncepcióban, mint az apple, valószínűleg a HTC One Max is ilyen lesz. Itt azonban nem álltak meg a Koreaiak, belepakoltak egy 5,9 collos kijelzőt (mekkora kezük van a távolkeletieknek??), a telefon hátára egy érintőfelületet, valamint egy LTE antennát.

Még nincs vége

Belekerült ugyanis a Galaxy Note-hoz hasonlítható tollal írás funkció, egy Spapdragon 800-as chip, 3 giga RAM, 13 megapixeles kamera, valamint a "windowed front cover". Láthatjuk, hogy a cég méltó ellenfélként indul majd csatába honfitársa ellen, és sok területen megszorongathatja a Note 3-mat. A készülék európai megjelenéséről még nincs hír.

Szólj hozzá!

Címkék: bejelentés vega touch android ujjlenyomat megjelenés note secret stylus pantech


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr115562298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása