HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.07. 20:59 dew-ree

Hype: Hamarosan jön a Nexus 10 frissítése is

A Google Nexus sorozatának, 3 termékéből eddig csak egy kapta meg a frissítést, a kisebbik a tablet, a Nexus 7. A nagyon sikeres Nexus 4 helyére varhatóan egy 5"-os mobil kerül, ahogy azt már megírtuk. A 10"-os tabletről viszont még nem esett szó. Aki nem tudná, a Nexus termékeket a Google mindig közösen készti el egy nagyobb hardver gyártásra specializálodott céggel (Samsung,LG,Asus,..). Legfőbb előnyük azonban minden más Androidos termékkel szemben az, hogy gyári (stock) Android van a rajtuk mindig, nincsenek elrontva a gyártók fölösleges, legtöbbször inkább csak parasztvakító, mint hasznos skin-jeivel (Pl.: Samsung TouchWizz) és azonnal megkapnak minden softverfrissítést azonnal a Google-től.  

Screen Shot 2013-10-07 at 8.14.01 PM.png

Egy nagyon jó kis informació kiszivárogtatására szakosodott csoport (evlieaks), egy angliai elektronikai szaküzletben készített screenshot-ja szerint, a tabletet 2013 végi modeljét a kissebbik testvérrel egyetemben az Asus fogja gyártani, az eddigi Samsung helyett. Emellett arra lehet következtetni, hogy már elkezdték a készletek feltöltését és már nem kell sokat várni a termékre. Sokkal többet sajnos nem lehet tudni az érkező tabletről, viszont a 3G+LTE chipeket idén már kötelezően bele kell raknijuk a táblába. A design-ban nagy változtaásokat nem várunk, mint ahogy az a 7"-os modelnél is elmaradt. A tavalyi külsővel nincs is semmi baj, nagyon jó kézben fogni az okosan kiválasztott anyagokból készül Nexusokat.

Mi nagyon kiváncsian várjuk, hogy milyen lesz az új vas, hiszen az aktuális modell szerintünk az egyik legjobb Androidos tablet a 10"-os kategóriában. 

Szólj hozzá!

Címkék: google 10 android tablet nexus 2013


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr565555858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása