HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.04. 23:25 KNAkos

Hír: Hihetetlen erősek a Valve Steam Machine-ek

steam.png

A Valve nemsokára kiküldi vadiúj konzolcsaládjának tesztdarabjait, a Steam Machine-eket. Nem lesz egy bizonyos fix verzió, hanem különböző specifikációjú modelleket kap majd kézhez a 300 szerencsés tesztelő. A méretek is megdöbbentőek, mindössze 30x30x5 cm-es lesz a készülék. Most viszont kapaszkodjatok meg, mert a következő Hardverrel érkeznek a tesztpéldányok:

  • GPU: NVidia Titan / GTX780 / GTX760 / GTX660 
  • CPU: Intel 7-4770 / i5-4570 / i3 
  • RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU) 
  • Tárhely: 1TB/8GB Hybrid SSHD 

 

Ezek a specifikációk valószínűleg változni fognak, mivel egyes esetekben nagyon drága hardverről van szó, és nem biztos, hogy így mindenkinek a nappalijába eljutna majd a végleges verzió. Azonban, ha csak megközelítőleg ilyen felszereltséggel, a megígért tartalommal, és kompetens árral kínálják a konzolt, könnyen válhat az X-box one és a PS4 harcban a nevető harmadikká.

Szólj hozzá!

Címkék: konzol nvidia machine titan nappali valve harver specifikációk Steam


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr555552100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása