HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.03. 17:34 KNAkos

Hír: Itt a Samsung "Shape"

shape.png

Fura, hogy a Samsung csak most jelenik meg a WiFi-s audió rendszerek piacán. Mai napon ugyanis bemutatták vadiúj audió rendszerüket, a Shape-t. Nevét, az "alak"-ot arról kapta, hogy több féle formában is használhatjuk. Fektetve, állítva, valamint falra szerelve. WiFi-vel, Bluetooth-al és NFC-vel felszerelve érkezik közénk, elvileg nagyon egyszerűen konfigurálható, és iOS/Android rendszeren egyaránt működni fog.

A Samsung egy menő appot is kreált hozzá, mellyel meghatározhatjuk, lakásunk melyik pontján akarjuk a zenét hallgatni (több hangszóró esetén). Továbbá ezzel az Appal állíthatjuk a hangerőt, eq-t, és, hogy melyik szobában milyen zene menjen (ugyanis több számot is streamelhetünk több hangszóróra egyszerre). A nem gyári alkalmazást használók is örülhetnek, hiszen az összes stream programmal kompatibilis a kütyü. 

shape2.png

Mindezt szép design-al toldják meg a koreaiak, viszont a felhasznált anyagok megszokottan csapnivalóak. Október közepétől lesz elérhető, egy hangszóró ára 400 dollár (itthon kb 90.000 forint lesz), ami elég húzós, tekintve, hogy többet is be kell szereznünk, ha az egész lényegét élvezni akarjuk.

3 komment

Címkék: samsung wireless bluetooth shape vezetéknélküli hangszóró nfc


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr145549430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freed0m 2013.10.03. 19:52:21

Szép BOSE koppintás!

Xeronfilth 2013.10.03. 19:54:46

@Freed0m: mégis mit vársz a samsungtól? Én ennek ellenére vennék ilyet...

gferi 2013.10.04. 09:16:55

@Xeronfilth: Azért 400 dollárért elöször meghallgatnám élöben ;) Föleg ha ezért a pénzért csak egy darabot kapsz...
süti beállítások módosítása