HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.03. 15:31 palbence

Hír: Bemutatkozik a Western Digital My Cloud

Bejelentette a Western Digital a My Cloud-nak nevezett legújabb külső merevlemezét. Utóbbira valójában csak külsőre hasonlít, annál sokkal többet tud: Gigabit ethernettel rácsatlakozik otthoni, vagy munkahelyi hálózatunkra és ha győzi az internetkapcsolatunk, akkor a világon bárhonnan elérhetjük a My Cloud-on tárolt fáljlainkat. A WD azt ígéri, hogy mindez pofonegyszerű lesz. Ezen kívül van az eszközön van egy 3.0-ás USB port is, amivel "felhőkompatibilissé" tehetjük egyéb adathordozóinkat. Van még DLNA-támogatás és ezt az egészet egy kétmagos processzor szolgálja ki. Ami viszont nagy okosság, hogy mivel egy hálózati meghajtóról van szó, nem kell Macintosh-ra vagy Windows-ra formatálni! 

WD_MyCloud_678x452.jpg

 További infóért kattints a továbbra!

A konfiguráláshoz kihozott a WD egy My Cloud Dashboard nevű alkalmazást, amivel kedvünkre hergelhetjük a vinyó működését. Mobil oldalról iOS-re és Android-ra írt app-ekből tölthetünk fel fotókat, videókat, valamint dokumentumokat a My Cloud-ra és integrálhatjuk azt Dropbox-al vagy Google Drive-al is. Az alapmodell 2TB-os, 150$-t (kb. 33000 forintot) kóstál, a 3 és 4TB-os kivitelért 180, illetve 250 dollárral kell kasszához fáradnunk (kb. 40000 vagy 55000 forint).

Szólj hozzá!

Címkék: merevlemez nas western digital wd my cloud


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr725549232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása