HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.02. 00:29 gferi

Indul a GTA Online!

Végre valahára, nagyon nehezen, de mégis elindult a GTA Online. Most őszintén, hányszor gondoltuk magunkban, hogy "most benyomtam az UZUMYMW-et és a BAGUVIX-ot, nameg a JUMPJET-et, eléggé menő lenne ha a haverok is itt lennének!". Na igen, most pont ez történt. 

GTA-Online-Launch-01-600x337.jpg

Mint valami Blizzard vagy EA multiplayer játék, természetesen itt sem volt zökkenésmentes a kezdés. Egész délelőtt elégedetlen játékosokkal volt teli a twitter-szféra (azt hiszem, ez egy szó), akiknek nem tetszett a szerverek stabilitása. Ugye ezt a szituációt már átélhettük a Diablo 3 vagy az új SimCity rajtjákor, amikor órákig (vagy napokig?) nem tudtak a játékosok játszani online illetve bejelentkezni (mert a SimCity-t még elindítani sem lehetett netkapcsolat nélkül, elvégre az EA-nél mindenki SS-tisztnek "tanult" és führeri autentifikáció nélkül kájne ájntritt), de szerencsére a Rockstar-nál sikerült meglehetősen hamar orvosolni a problémát annak ellenére, hogy harminchatszor annyi példányt adtak el a GTA V-ből mint a D3-ból és SimCity-ből együtt, mindezt egy hét alatt.

No de eleget beszéltünk a szerverproblémákról, mégis mit tud a GTA Online?
Összefoglalva annyit, hogy 15 másik pajtásunkkal beléphetünk egy szerverre és mindazt csinálhatjuk, amit single playerben, csak ugye többen. Rabolhatunk, kocsit lophatunk, missziókat teljesíthetünk, sőt, még riszpektet is szerezhetünk. Mindemellett versenyezhetünk és deathmatchet is játszhatunk, viszont sajnos nem tudtuk meg eddig, hogy lehet-e multiplayerben kurvázni.

Mindezeket a dolgokat nem valami Rockstar-féle karakterrel kell csinálnunk, hanem bizony saját tetszésünknek megfelelő János vitézt faraghatunk. Ezenkívül egy Content Creator program segítségével hamarosan saját misszióinkat és rablásainkat tervezhetjük meg a haveroknak (sajnos nem tudjuk, hogy a kuplerájokat kilehet-e rabolni vagy nem).

600x338.jpg

Akiket pedig érdekel egy bemutató videó gameplay-el, azoknak itt a hivatalos Rockstar video. Igen, tudom, hivatalos videó, de Rockstar, úgyhogy jó.

facebook.com/kmaniablogLikeolj minket!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar online games gta rockstar gta v


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr855546930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása