HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.10. 19:30 dew-ree

Hír: Bemutatták a legújabb LG Phablet-et - G Pro Lite

A trendnek megfelelően az LG is gyarapítja az elefántfül nagyságú telefonjainak kínálatát, itt a G pro Lite.

A készülék 5,5"-os IPS kijelzővel érkezik, ami sajnos nem HD, felbontása csak 960X540. Ami azt illetti az egész készülék csak egy középes hardvert kapott: 2 magaos processzor, 1Gb RAM, 8mp/2mp kamerák, 8Gb belső tárhely és csak 3 nem 4G. 

GproLite-Kmania.png

Cserébe, várhatóan nagyon sokáig fogja bírni az eltávolítható akksija (3140 mAh), mivel az megegyezzik a nagytestvérével, de egy sokkal gyengéb hardvert kell csak működtettnie. Nem lesz szükséges minden este töltőre dugni az fix. Az Android 4.1.2 szoftvert futattó készülék, ha akarjuk akár 2 SIM kártyát is tud kezelni, ami lehet, hogy az eddig legkeresetebb funkciója lesz a készüléknek.

A Lite megnevezés tehát azt jelenti, hogy ez nem egy csúcskategóriás készülék, minden létező extrával agyonpakolva, hanem egy közepes, de jól használható vas, várhatóan kedvező áron.

Szólj hozzá!

Címkék: 5.5 LG G Pro Phablet Lite Dual SIM


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr855562345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása