HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.04. 15:04 palbence

Hír: Itt az OS X Mavericks gold master

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook.jpg
Hetek kérdése és szeretett Mac-ünkön tudhatjuk az OS X legújabb változatát, a Mavericks-et. A gold master változatot most adta ki az Apple a fejlesztőknek és ugyebár tudjuk, hogy ez az utolsó release a megjelenés előtt, olyanannyira, hogy mi, végfelhasználók is ezt fogjuk majd kapni, előreláthatólag a hónap végén. Bár az újdonságok nem olyan drasztikusak, mint az iOS 7 esetén, többek között a következők miatt azért érdemes lesz frissíteni:

- Update-elt Safari és Calendar,
- Jobb akkumulátor-menedzsment,
- iOS notification-ök, továbbfejlesztett
- Multi-monitor support, stb...

A fejlesztők ezen kívűl kaptak még új iPhoto-t, valamint új  Xcode-t az OS-hez járó SDK-kal, hogy felkészíthessék alkalmazásaikat az új rendszerre. Úgyhogy kitartás, hamarosan még feljebb tornászhatjuk Haswell-es MacBook Air-ünk 12 órás akkuidejét.

Szólj hozzá!

Címkék: apple osx update mavericks


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr45551492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása