HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.03. 12:18 dew-ree

Vízálló kütyüket mindenkinek - Liquipel

Mindenkivel erlőfordult már, hogy véletlenül vizes lett a kedvenc kütyüje és kapott egy mini szívrohamot, mert nem tudja, hogy fog-e egyáltalán még működni valaha. De most végre, megtudjuk védeni a véletlen bekövetkezett vízkártól. Ezt pedig 2013-ban három féle képpen lehetséges:

- Vigyázunk rá

- Update-eljük iOS 7-re. Ezek után nyugodtan dobjuk bele dobhatjuk egy kád vízbe a telefont egy ejszakára, semmi más baja nem lesz, csak teljesen tönkremegy. 

- Küldjük el amerikába, a Liquipel-hez, hogy kezelésbe vegyék

Screen Shot 2013-10-03 at 11.37.59 AM.png

A cég egy hiper-moder vákumos nano-technologiás eljárással egy láthatatlan bevonatot képez a készülékünkön és ezzel nagyságrendileg jobban viseli majd a vizes baleseteket (mondjuk ha ráömlik az iPhone-unkra a reggeli tejes müzli). Természetesen figyelmeztetnek, hogy azért úszni ne vigyük be magunkkal a vízbe a kütyünket, mert azt nem biztos, hogy túl fogja élni. Ahogy ők fogalmaznak, véletlen bekövetkezett incidensek (belesik egy pocsolyába, ráspriccel a kerti slag, stb.) 80%-ában teljesen megtudják védeni a kütyüinket. Viszont kettő nagy hatránya van a cégnek:

- Csak amerikában elérhető a szolgáltatásuk 

- Nem tudnak bármilyen elektronikai készüléket megvédeni, csak a listájukon szereplő kütyüket tudják meghergelni

Mobilokon, tableteken, mp3-lejátszókon és fülhallgatókon tudják alkalmazzák a technológiájukat. Itt van egy pár típus a repertoárjukból: iPhone 4/4s/5/5s/5c, Nexus 4, Droid Razr, Note "1"/2, Galay S2/S3/S4, iPad, nexus 7, ipod touch, Beats Tour/UrBeats... 

Screen Shot 2013-10-03 at 1.01.00 AM.pngAz áraikat a 30-90 dollár között mozognak, de vehetünk tőlük új és már kezelésbe vett készülékeket is. Szerintem elég jól megoldották, hogy ne kelljen egy randa, bumszlni tokba tartani a kütyünket, ha egy kicsit vigyázni szeretnénk rá. Most figyelj! A kezelés ellenére még a garanicánk is megmarad. Amennyibe pedig a procedurájukat követő egy évben mégsem élne túl a készülék egy véletlen balesetet, ingyen kicserélik azt számunkra. 

Itt pedig egy gyári videó, amin megmutatják, hogy miket is fog kibírni a felturbózott kütyünk:

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü iphone vízálló galaxy müzli s4 2013 liquipel


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr435548506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása