HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2014.01.07. 12:15 dew-ree

CES: Az első igazi lezsugorított zászlóshajó mobil SONY Xperia Z1 Compact

A SONY új készülékével megváltoztatja az aktuális lekicsinyített mobilok trendjét: Eddig szinte az összes nagyobb cég csinalt "csúcs" készülékéből egy mini változatot (Galaxy S4 mini, Htc ONE mini, stb.). Ezekkel a készülékekkel az a baj, hogy nem csak méretüket kicsinyítették le, de jelentősen le is gyengítették őket. Rosszabb kamera, gyengéb processzor, kevesebb RAM... 

Z1com.jpg

A Sony pedig most megfogott egy Xperia Z1-et és átpakolt mindent egy kisebb házba. 2 dolgon váloztattak csak:

1. Kissebb kijelző 4,3" ami "csak" 720p - mivel kisebb a kijező ezért a pixelsűrűség még így is bőven 340 ppi felett van.

2. Kisebb akksi, 3000 mAh helyett 2300 mAh - ami a sony szerint ugyannyi ideig fogja bírni a kisebb kijelző miatt.

MINDEN MÁSBAN MEGEGYEZNEK!!! 

 

z1compact.gif

4 magos 2.2 Ghz Snapdragon 800 processzor, 20.7 megapixeles kamera, NFC, IP 58 szabvány (1m-ig vízálló), 16 GB belső memória (SD kártyával bővíthető). A készüléket négy színben lehet majd kapni: fekete,fehér,piros és lime. 

Z2com.jpg

Szerintem nagyon jó irányt választott a Sony azzal, hogy mini helyett kompakt keszüléket csinált. Ezzel végre megkaptuk egy kompromisszum mentes választás lehetőségét. Mindenki el tudja dönteni, hogy mekkora kijelzőre van szüksége. Ezzel a kicsi erőgéppel biztosan el tudnak majd egy pár potenciális iPhone vásárlót csábítáni. Samsung, Htc tanuljatok!!!! 

https://www.facebook.com/kmaniablog

Szólj hozzá!

Címkék: kompakt 2014 CES SONY Z1 XPERIA


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr545742882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása