HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.09. 06:30 gferi

Hír: Október 22-én jelentik be az új iPadeket

És nem csak iPadeket mutatnak be, hanem (ez mondjuk már senkit sem lephet meg) az új OSX Mavericks-et és (ez mondjuk már váratlanabb volt) az új Mac Pro-kat - állítja az AllThingsDigital. És úgy tűnik, hogy most egy eléggé megbízható belsős emberük van, mert az új iPhone-ok bejelentését is napra pontosan eltalálták.

iCon.jpg
Leginkább két dolog várhatunk október végén, az első a régóta várt retinás iPad mini, a másik pedig a ráncfelvarrott, vékonyabb nagy iPad, amelyikbe az iPhone 5S-ben is használt 64-bites A7-es chip kerülhet majd illetve egy jobb kamera. Ipad hype-unkat ITT olvashatjátok.

Mac Pro fronton még nem tudni konkrétumokat, az OSX Mavericks pedig nem fog sok embert meglepni, elvégre már korábban bejelentették, sőt, még a developer verziót is láttuk, úgyhogy itt csak a végső, felhasználói verziót mutathatják majd be.

A hivatalos meghívók még nem mentek ki, a nagyobb tech-portálok újságírói ezekre a következő héten számíthatnak majd. Minket szerintem nem fognak meghívni.

Én mindenképpen izgalommal várom, még akkor is, ha nem vagyok Apple rajongó. Blogunk természetesen élőben közvetíti majd az eseményeket!

Szólj hozzá!

Címkék: mac apple mini osx pro generáció mavericks ötödik ipad 5th gen


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr825558070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása