HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.07. 11:57 KNAkos

Hype: Ujjlenyomat-olvasóval érkezhet a HTC One Max

Az ujjlenyomat-olvasó gondolata már régóta foglalkoztatja a különböző kütyü gyártókat. A Touch-ID megjelenéséig azonban inkább csak próbálkozások voltak a technológia bevezetésére, elég hiányosak voltak a rendszerek, használatuk nehéz, beállításuk időigényes volt, és mindemellett nem működtek kielégítően. Az Apple úgy néz ki új hullámot indított, és emiatt most átgondoltabb koncepciókban térnek vissza közénk a biztonsági berendezések. Bár, mint kiderült, ez a megoldás sem jelent 100%-os biztonságot, az embereknek mégis bejön az egyszerű használata. 

HTC-One-Max-single-sim.jpg

Ha a kiszivárgott fotók igaziak, a HTC elsőként ül fel az ujjlenyomat 2.0 vasútra. Másfelől közelíti meg a koncepciót, és az érzékelőt a telefon hátuljára, a kamera alá helyezi, ami egy igen csak logikus választás, hiszen használat közben mindig ott van az ujjunk. A HTC a hüvelykujj helyett a mutató/középső ujjat célozza meg. Két apróbb probléma azonban adódhat, elsősorban nehezebb lesz eltalálni vakon az érzékelőt, másodsorban pedig a sok tapogatással összezsírozhatjuk a kamerát. A forrás egy másik képet is közöl, melyen összehasonlítja a Samsung Galaxy Note-okkal. Láthatjuk, hogy egy böszme nagy Phablet lesz, nem mindenki zsebébe és kezébe fog beleférni.

HTC-One-Max-naast-Galaxy-Note-3-674x325.png

A hivatalos bejelentés időpontja valószínűleg október 15, ha a pletyka igaznak bizonyul, már a Verizon munkatársai is megerősítették az érzékelő létezését.

2 komment

Címkék: pletyka olvasó htc one android ujjlenyomat note max kiszivárgott fingerprint touchid


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr275555101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Era1111 2013.10.08. 14:09:51

Tök jó! A mobil szolgáltatóm is ismerni fogja az ujjlenyomatomat. Egy kis rejtett app majd elküldni, hogy teljes legyen a profil rólam.

gferi 2013.10.08. 17:22:55

@Era1111: Ha szeretné a mobilszolgáltató, mindent, de tényleg mindent megtudhatna rólad pár nap alatt, szerintem az ujjlenyomat itt a legkissebb gond :)
süti beállítások módosítása