HTML

KütyüMánia

Minden ami Kütyü, Tech. Legfrissebb hírek, pletykák, tesztek, vélemények! Független portál! 0-24

Facebook

2013.10.04. 13:44 KNAkos

Hír: Baj van az iPhone 5S érzékelőjével

Új iPhone, egy új probléma. Nem maradhat el az Apple-nél egy termékrajt sem, ami után ne indulna el egy óriási hype áradat a készülék valamilyen hibás, paranormális funkciójáról. Volt már antenna-gate, volt már melegedő ipad, volt már kamerafolt, most itt a legújabb: A hibás giroszkóp/iránytű chip.

giro.png

A gizmodo letesztelte a jelenséget, ami nem mindig lépett fel, viszont amikor igen, akkor jelentős eltérést mutatott. Arról nincs infónk, sem hivatalos Apple közlemény, hogy szoftveres, vagy hardveres hibáról van szó, de amennyiben az utóbbi, úgy komoly égés az a Kaliforniaiaknak. Szakértők szerint a hiba csak kalibrálási problémák eredménye, és valószínűleg könnyen kijavítható. Kiváncsian várjuk a fejleményeket, azért egy 700 dolláros telefonnál ez megengedhetetlen hiba, hiszen nem csak a polcfelfúrásnál jelentkezhetnek gondok, hanem a navigációban is. 

giro2.png

Szólj hozzá!

Címkék: apple hiba iphone gate 5s giroszkóp


A bejegyzés trackback címe:

https://kmania.blog.hu/api/trackback/id/tr595551362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása